Kafe Tårjå

Gode opplevelser for folk flest

OM OSS

I vår kafe & pub ønsker vi å skape gode opplevelser for deg som gjest, enten du besøker oss i forbindelse med jobbsammenheng eller privat.  Vi har tro på at god mat skal lages fra bunnen av.  Har du spesielle ønsker så ta kontakt så gjør vi vårt beste for å imøtekomme dem.  

Vårt konsept består av både norsk og thailandsk mat som kan nytes i vår kafe eller som take away.  I tillegg så har vi regelmessige arrangementer bestående av livemusikk som annonseres i forkant.  Lokalet passer bra til lukkede arrangementer både for private, næringsliv og lag & foreninger.  

Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg etter behov og ønsker.  Hvordan komme i kontakt med oss?  Henvendelser og bestillinger kan rettes via vår internettside, facebook eller telefon.  


EIERE

Eierne er også med i den daglige drift.  Det er ekteparet Roger og Mallika Eie som drifter stedet.  Mallika tar seg av den daglige drift med mat og gjester mens Roger tar seg av administrative oppgaver og bidrar ved behov.  

De er begge dedikert i driften og er opptatt av å ivareta gjestenes behov.  Vår visjon er å skape en møteplass for gode opplevelser både for lokalbefolkningen og tilreisende.  

ANSATTE

Det er Mallika opprinnelig fra thailand som med sitt engasjement og store interesse for matretter som er ansvarlig for vår meny.  Med seg har hun et fantastisk team som jobber raskt og effektivt for at hvert besøk skal bli en god opplevelse.  

Våre åpningstider

Torsdag

13:00

17:00

Fredag

Lørdag

12:00

16:00

Søndag

12:00

19:00